Welkom op Camping Le Domaine du Marais in Auvergne !

We ontvangen u met plezier in het hart van het vulkanenpark in de Auvergne aan de voet van het Sancy massief. Onze camping bevindt zich tussen Murol en het Lac Chambon die u direct kunt bereiken via de wandelpaden.

We bieden u accommodaties zoals chalets, stacaravans en natuurvriendelijke ecolodges, voor een nacht, een weekend of een week. Hebt u zin in een verblijf in de open lucht? Of om bijzondere landschappen te ontdekken? Aarzel dan niet! De Auvergne onthult zijn allermooiste parels.

Onze twee gezinscampings "Les Fougères" en "Le Domaine du Marais" liggen tegenover elkaar en vormen in veel opzichten één geheel. U hebt toegang tot beide etablissementen en tot de diensten die bij beide campings horen (zwembaden, sauna en spa, snackbar- pizzeria, fruit- en groentekraam, wasserette, activiteiten, speelweides, etc.). Het zwembad inclusief kinderbad biedt op beide campings veel plezier voor jong en oud. Gedurende de gehele openingsperiode: gratis wifizone, televisiekamer, speelweides, tafeltennistafel, wasserette, broodvoorraad.

In juli en augustus organiseren we wandelingen voor het hele gezin. Kom mee met ons en ontdek de geheimen van de meren, vulkanen en watervallen!er zijn 3 à 4 ochtenden per week activiteiten voor kinderen en er is een zaal met spellen.

In juli en augustus vindt u een snackbar/pizzeria en groente- en fruitkraam in het midden tussen de twee campings,

Spa en een sauna :

Er staan een spa en een sauna tot uw beschikking op camping Les Fougères (open tijdens de hele openingsperiode van het Domaine du Marais: van 20/04 tot 22/09).

We ontvangen u in deze prachtige omgeving, van 20/04/2024 tot 22/09/2024 kunt u terecht in een van onze accommodaties en van 15/06/2024 tot 01/09/2024 kunt u bij ons kamperen.

Nieuws

Nieuw: Geniet van het zwembad
overdekt en verwarmd op camping Les Fougères tot onze sluiting op 24/09/2023!

Wandelingen in het Massif du Sancy, VIP-verblijven in het laagseizoen!

Goede tips


Koffers sluiten niet langer, moe van het spelen van Tetris om alles in de kofferbak te krijgen? We hebben de oplossing(en) voor uw probleem! ;)

Profiteer van het laagseizoen om een moment te organiseren met familie, vrienden of met een club.

 
 
 
 
 
  Fotoalbum
  Gastenboek
  Brochure
  Tarieven
  Plattegrond
  Verhuur plannen
  Annuleringsverzekering
  Algemene verkoopsvoorwaarden
Meer info