Welkom op Camping Le Domaine du Marais in Auvergne !

We ontvangen u graag in het hart van het vulkanenpark in de Auvergne aan de voet van het Sancymassief. Onze camping bevindt zich tussen Murol en het Lac Chambon waartoe u directe toegang heeft via de paden langs ons etablissement.

We bieden u accommodaties zoals chalets, stacaravans en natuurvriendelijke ecolodges, voor een nacht, een weekend of een week. Hebt u zin in een verblijf in de open lucht? Of om bijzondere landschappen te ontdekken? Aarzel dan niet! De Auvergne onthult zijn allermooiste parels. Onze twee gezinscampings "Les Fougères" en "Le Domaine du Marais" liggen tegenover elkaar en vormen in veel opzichten één geheel. U hebt toegang tot beide etablissementen en tot de diensten die bij beide campings horen (zwembaden, sauna en spa, snackbar- pizzeria, fruit- en groentekraam, wasserette, activiteiten, speelweides, etc.). Het zwembad inclusief kinderbad biedt op beide campings veel plezier voor jong en oud.

In juli en augustus organiseren we wandelingen voor het hele gezin. Kom mee met ons en ontdek de geheimen van de meren, vulkanen en watervallen!

In juli en augustus vindt u een snackbar/pizzeria en groente- en fruitkraam in het midden tussen de twee campings, er zijn 3 à 4 ochtenden per week activiteiten voor kinderen en er is een zaal met spellen. Gedurende de gehele openingsperiode: gratis wifizone, televisiekamer, speelweides, tafeltennistafel, wasserette, broodvoorraad.

Sap en een sauna :

Er staan een spa en een sauna tot uw beschikking op camping Les Fougères (open tijdens de hele openingsperiode van het Domaine du Marais: van 1 april tot 31 oktober).

We ontvangen u in deze prachtige omgeving, van 06/04/2019 tot 31/10/2019 kunt u terecht in een van onze accommodaties en van 01/06/2019 tot 08/09/2019 kunt u bij ons kamperen.

Nieuws

Nieuw: Geniet van het zwembad
overdekt en verwarmd vanaf camping Les Fougères tot onze sluiting op 31/10!

Wandelingen in het Massif du Sancy, VIP-verblijven in het laagseizoen!

Goede tips

De koffers niet meer vergrendelen, lacht Tetris om alles in de kofferbak te stoppen? Wij hebben de oplossing(en) voor uw probleem! ;)

Produceer buiten het seizoen voor
organiseer een moment met familie, vrienden of binnen uw club!

 
 
 
 
 
  Fotoalbum
  Gastenboek
  Brochure
  Tarieven
  Plattegrond
  Verhuur plannen
  Annuleringsverzekering
  Algemene verkoopsvoorwaarden
Meer info